FC Barcelona Tickets

Wedstrijdkaarten voor FC Barcelona zijn op verschillende mogelijkheden te verkrijgen. Hieronder staan de meest gebruikte manieren om kaarten te verkrijgen voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona. Het is mogelijk om losse kaarten te kopen of via een geheel verzorgde voetbalreis. Hieronder staan beide opties uitgelegd.

LET OP: De exacte speeldag en tijdstip van een wedstrijd in La Liga wordt vaak pas 14 dagen van te voren bekend gemaakt. Het gebeurt vaak dat er nog een wijziging plaatsvindt.

Complete voetbalreis

De meest eenvoudige en veilige manier om wedstrijdkaarten voor FC Barcelona te verkrijgen is door het boeken van een voetbalreis bij een reisbureau. Voornamelijk voor wedstrijden die pas over een paar maanden worden gespeeld is een voetbalreis de beste optie, omdat je dan ruim van tevoren al zeker bent van kaarten. Je wilt natuurlijk niet lang van tevoren een vliegticket en een hotel hebben geboekt en dat je uiteindelijk geen kaartjes hebt kunnen krijgen.

Een reisbureau biedt namelijk de volgende voordelen:

  • Je zit altijd naast elkaar en krijgt mooie plekken in het stadion!
  • De complete reis wordt verzorgd (vlucht, hotel en kaartjes)
  • Officiële kaarten via een officiële partner van FC Barcelona!
  • Vaak ben je ook nog goedkoper uit!

Er zijn verschillende voetbalreisbureau’s in Nederland die een samenwerking hebben met FC Barcelona waarbij je zeker weet dat je officiële kaarten voor FC Barcelona krijgt.

Bekijk en vergelijk hieronder de prijzen van de twee grootste aanbieders in Voetbalreizen:

Losse Tickets

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *