FC Barcelona – Athletic Bilbao

Athletic Club, beter bekend als Athletic Bilbao, is een voetbalclub uit de Spaanse stad Bilbao. Bilbao ligt gelegen in het Spaanse Baskenland. Athletic Bilbao is opgericht in 1898 en het speelt zijn thuiswedstrijden in het Sam Mamés stadion. Het stadion biedt plaats aan 53.289 toeschouwers. De clubkeuren. zijn rood, wit en zwart. Het thuisshirt is rood wit gestreept en de broek is zwart. Atletico Madrid is opgericht destijds door Baskische studenten die in Madrid studeerden. Het shirt van Atletico Madrid en Athletic Bilbao vertoont daarom ook veel gelijkenissen.

Resultaten tegen Athletic Bilbao

De laatste jaren timmert Atheltic Bilbao aardig aan de weg. Voor FC Barcelona is de wedstrijd tegen Athletic Bilbao de laatste jaren altijd een lastige wedstrijd. Als er wordt gewonnen is het de laatste jaren met een minimaal verschil aan doelpunten, maar Athletic Bilbao pakt ook vaak genoeg punten af van FC Barcelona door er een gelijk spel uit te halen.

Als we naar de hele geschiedenis kijken van de onderlinge wedstrijden tussen FC Barcelona en Athletic Bilbao dan zijn er in totaal 211 wedstrijden gespeeld waarvan FC Barcelona er 106 van heeft gewonnen en 71 wedstrijd verloren. Daarnaast is er 34 keer gelijk gespeeld. FC Barcelona heeft een doelpunt gemiddelde van 1,84 per wedstrijd. Athletic Bilbao heeft daartegen een gemiddelde van 1.39 doelpunten per wedstrijd.

Hoe kom ik aan tickets voor FC Barcelona – Athletic Bilbao?

Er zijn verschillende opties om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. De voor- en nadelen van alle opties zijn uitgebreid uitgelegd op de Tickets pagina van deze website. Hieronder kort de opties die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn!

Type Aanbieder 
Losse ticketsAanbieder 1Aanbieder 2
Ticket & HotelAanbieder 1Aanbieder 2
Ticket, Hotel & VluchtAanbieder 1Aanbieder 2

Lees hier hoe je tickets voor deze wedstrijd kunt kopen!

  • (TIP) Losse tickets tegen de scherpste prijs! (link) en (link)
  • Complete voetbalreis – maanden vooruit al boeken & kies je eigen plaats! (link), (link), en (link)

Related articles

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Share article

Latest articles

Newsletter