FC Barcelona – Real Sociedad

Real Sociedad is een voetbalclub uit San Sebastan dat ligt gelegen in het Spaanse Baskenland. De club is op gericht op 17 september 1909 als Sociadad del Futbol door Engelse immigranten. Sinds 1939 na de Spaanse Burgeroorlog werd de naam veranderd naar Real Sociedad. Real Sociedad is de tegenstander van FC Barcelona in de Primera Division speelt haar thuiswedstrijden in het Anoeta stadion. Het stadion biedt plaats aan 39.800 toeschouwers. De clubkleuren van Real Sociedad zijn blauw wit, daarom speelt Sociedad haar thuiswedstrijden ook in een blauw wit verticaal gestreept shirt met een witte broek en sokken. Opvallend is dat FC Barcelona in eigen huis gemiddeld ruim 3 goals per wedstrijd scoort en Real Sociedad in Camp Nou gemiddeld maar 0,6 goal per wedstrijd scoort. In de uitduels in Sociedad scoren beide ploegen gemiddeld net zo veel.

Resultaten tegen Real Sociedad

In totaal hebben beide clubs al 165 keer tegen elkaar gespeeld in verschillende competities. FC Barcelona heeft de meeste keren gewonnen, namelijk al 96 keer. Daarnaast speelden ze al 36 keer gelijk. De laatste overwinning van Real Sociedad op FC Barcelona dateert alweer uit het seizoen 2015/2016. De grootste overwinning van FC Barcelona stamt uit het seizoen 1950/1951 toen FC Barcelona met maar liefst 8-2 won van Real Sociedad. De laatste jaren is dat anders. Als FC Barcelona winst is het meestal met een minimaal verschil.

Hoe kom ik aan tickets voor FC Barcelona – Real Sociedad?

Er zijn verschillende opties om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. De voor- en nadelen van alle opties zijn uitgebreid uitgelegd op de Tickets pagina van deze website. Hieronder kort de opties die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn!

TypeAanbieder  
Losse ticketsP1 TravelSportsEvents365Viagogo
Ticket & HotelP1 TravelVoetbaltravel
Ticket, Hotel & VluchtVoetbalreizen.comVoetbalTravel

Lees hier hoe je tickets voor deze wedstrijd kunt kopen!

  • (TIP) Losse tickets tegen de scherpste prijs! (link), (link) en (link)
  • Complete voetbalreis – maanden vooruit al boeken & kies je eigen plaats! (link), (link), en (link)

Related articles

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Share article

Latest articles

Newsletter