Villareal CF, of volledige Villareal Club de Futbol, is een voetbalclub uit de gelijknamige Spaanse stad Villareal in de provincie Castellon. De club is opgericht op 10 maart 1923 en de clubkleur is geel. De bijnaam is dan ook de gele onderzeƫer en is mede tot stand gekomen doordat ze stuk minder bekend zijn dan Real Madrid, Atletico Madrid en de rivaal in de regio Valencia. Villareal wordt dan ook geprezen als voorbeeld van een kleine maar succesvolle club.

Ondanks dat Villareal opgericht is in 1923 speelde ze in 1998 voor het eerst in de Primera Division, maar degradeerde gelijk. Door in het seizoen 1999-2000 als derde te einidigen in de Secunda Division promoveerde ze weer terug naar de hoogste divisie in Spanje. Ook in het seizoen 2011-2012 degradeerd Villareal, maar ook na een seizoen wist Villareal weer te promoveren naar de Primera Division. 

Resultaten tegen FC Barcelona

In totaal hebben FC Barcelona en Villareal 44x tegen elkaar gespeeld waarin FC Barcelona 26 keer wist te winnen en 10 keer gelijk te spelen. Villareal heeft slechts 8 keer gewonnen tegen FC Barcelona. Vooral Camp Nou wist Villareal maar slechts 4x te winnen. De grootste overwinning van FC Barcelona tegen Villareal dateert uit het seizoen 2011/2012 waarin het 5-0 werd.

Hoe kom ik aan tickets voor FC Barcelona – Villareal?

Er zijn verschillende opties om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. De voor- en nadelen van alle opties zijn uitgebreid uitgelegd op de Tickets pagina van deze website. Hieronder kort de opties die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn!

  1. Koop zelf je kaarten. Snel, betrouwbaar en je eigen plaatsen uitkiezen die nog beschikbaar zijn (link)
  2. Boek een compleet verzorgde reis. Ver van te voren verzekerd van tickets, vlucht en hotel (link)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in