Hoe koop ik tickets voor een Champions League wedstrijd van FC Barcelona

De Champions League is het miljardenbal waar FC Barcelona elke jaar aan deelneemt doordat ze zich daarvoor geplaatst hebben via de eindklassering in het voorgaande seizoen. In de geschiedenis van de club heeft Barça de Champions League vijf keer gewonnen (1992, 2006, 2009, 2011, 2015). De thuiswedstrijden in de Champions League tegen goede tegenstanders brengen extra veel sfeer met zich mee en zijn dan ook de mooiste wedstrijden om mee te maken.

Tickets thuiswedstrijden Champions League

Er zijn bij FC Barcelona twee soorten seizoenskaarten, namelijk een kaart waarbij alle wedstrijden van alle competities waarin FC Barcelona actief is inclusief zijn en er is een seizoenskaart die alleen toegang geeft tot de wedstrijden van La Liga. Voor veel Catalanen zijn de Champions League wedstrijden niet betaalbaar en is het niet altijd mogelijk om doordeweeks zo laat een wedstrijd nog te bezoeken.

Hierdoor gaan er vaak een groot aantal kaarten in de verkoop via officiële tickethandelaren en is het daardoor mogelijk om kaarten te kopen van seizoenskaarthouders die op deze manier hun seizoenskaart proberen terug te verdienen. Voor toeristen biedt dit mogelijkheden om een topwedstrijd van FC Barcelona te bezoeken.

Hoe kom ik aan tickets?

Er zijn verschillende manieren om aan tickets voor een Champions League wedstrijd van FC Barcelona te komen. De beste en betrouwbare keuzes vind je hieronder opgedeeld in een aanbieders van een geheel verzorgde reis en losse tickets.

Losse tickets:

Geheel verzorgde voetbalreis

Voor alle informatie over tickets kijk op onze Ticketpagina!

Lees hier hoe je tickets voor deze wedstrijd kunt kopen!

  • (TIP) Losse tickets tegen de scherpste prijs! (link) en (link)
  • Complete voetbalreis – maanden vooruit al boeken & kies je eigen plaats! (link), (link), en (link)

Related articles

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Share article

Latest articles

Newsletter