FC Barcelona – Atletico Madrid

Atletico Madrid is een voetbalclub uit de Spaanse hoofdstad Madrid en opgericht op 26 april 1903. De bijnaam van Atletico Madrid is Los Colchoneros. De thuishaven is het Wanda Metropolitano stadion dat plaats biedt aan 68.456 toeschouwers. De clubkleuren zijn rood, wit en blauw. Deze kleuren zijn ook terug te vinden in het tenue van Atletico Madrid. Het shirt is rood wit gestreept en de broek is blauw. De wedstrijd tegen stadsgenoot Real Madrid is grootste wedstrijd die er voor Atletico Madrid te spelen is, maar de wedstrijd tegen FC Barcelona is ook altijd beladen. Dit komt omdat Atletico Madrid uit de hoofdstad komt en FC Barcelona uit Catalonie dat zichzelf liever onafhankelijk van Spanje ziet. Atletico Madrid is de laatste jaren steeds nadrukkelijker aanwezig aan de top van La Liga. De club heeft zich ontwikkeld van een subtopper naar een heuse topploeg in Spanje.

Resultaten tegen Atletico Madrid

De wedstrijden tussen FC Barcelona en Atletico Madrid zijn altijd spannende wedstrijden waarin veel gebeurd. In de geschiedenis hebben beide ploegen 53x tegen elkaar gespeeld waarvan FC Barcelona meer dan de helft van alle wedstrijden heeft gewonnen. De afgelopen jaren is Atletico Madrid een lastige tegenstander voor FC Barcelona doordat Atletico Madrid zo nu en dan net aan verslag wordt of zelfs dat de punten gedeeld worden. Het is al sinds 2017 niet meer voorgekomen dat FC Barcelona met meer dan een goal verschil wint van Atletico Madrid.

Hoe kom ik aan tickets voor FC Barcelona – Atletico Madrid?

Er zijn verschillende opties om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. De voor- en nadelen van alle opties zijn uitgebreid uitgelegd op de Tickets pagina van deze website. Hieronder kort de opties die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn!

TypeAanbieder  
Losse ticketsP1 TravelSportsEvents365Viagogo
Ticket & HotelP1 TravelVoetbaltravel
Ticket, Hotel & VluchtVoetbalreizen.comVoetbalTravel

Lees hier hoe je tickets voor deze wedstrijd kunt kopen!

  • (TIP) Losse tickets tegen de scherpste prijs! (link), (link) en (link)
  • Complete voetbalreis – maanden vooruit al boeken & kies je eigen plaats! (link), (link), en (link)

Related articles

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Share article

Latest articles

Newsletter