Seizoenskaart FC Barcelona

Wie wil dat niet? Elke thuiswedstrijd je vaste plaats in stadion Camp Nou.

Een seizoenskaart van FC Barcelona geeft je toegang tot alle thuiswedstrijden op een vaste plaats in stadion Camp Nou. Er zijn twee verschillende seizoenskaarten beschikbaar, namelijk de ‘Complete Season ticket‘ en de ‘League Season Ticket‘.

De Complete Season ticket geeft toegang tot alle thuiswedstrijden van FC Barcelona in alle competities. Hierdoor krijg je toegang tot de La Liga, Copa del Rey, Europa League en de Champions League.

De League Season ticket geeft alleen toegang tot de thuiswedstrijden van FC Barcelona in de nationale competities La Liga en de Copa del Rey.

Socio worden

Om een seizoenskaart voor FC Barcelona te kunnen kopen moet je lid zijn van de club (ook wel ‘socio’ genoemd). Voorheen kon je alleen lid worden van FC Barcelona als je ging trouwen en je partner was al een socio of als er kinderen geboren werden waarvan de ouders al socio waren. Een andere mogelijkheid als je drie jaar de commitment card in bezit had.

Sinds juli 2021 zijn deze regels afgeschaft en kan iedereen lid worden voor 44 euro per jaar (bron: fcbarcelona.com). Hiermee krijg je ook als eerste toegang wanneer er tickets in de vrije verkoop gaan. Op deze pagina vind je meer informatie over het lid worden van FC Barcelona.

Wachtrij

Op dit moment is er een wachtrij voor seizoenkaarten van FC Barcelona. Bij de aanvraag wordt je op een wachtlijst gezet en schuif je steeds een plaats op tot dat je in aanmerking komt voor een seizoenskaart. Het is belangrijk dat je elk jaar je aanvraag bevestigd bij FC Barcelona om je plaats op de wachtlijst niet te verliezen. Wanneer je de bevestiging niet op tijd doet verlies je je plaats. De periode waarin je je seizoenkaart moet bevestigen loopt van 15 oktober tot en met 7 januari. In januari wordt namelijk de nieuwe schikking van de ranglijst opgemaakt.

(TIP) Tickets kopen voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona?Bekijk hieronder de beste geselecteerd opties:

  1. Koop zelf je kaarten. Snel, betrouwbaar en je eigen plaatsen uitkiezen die nog beschikbaar zijn! (link)
  2. Boek een compleet verzorgde voetbalreis. Ver van te voren verzekerd van tickets, vlucht en hotel! (link)

Voor alle informatie over tickets kijk op onze Ticketpagina!

Related articles

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Share article

Latest articles

Newsletter