FC Barcelona – Villarreal

Villarreal CF, of volledige Villarreal Club de Futbol, is een voetbalclub uit de gelijknamige Spaanse stad Villarreal in de provincie Castellon. De club is opgericht op 10 maart 1923 en de clubkleur is geel. De bijnaam is dan ook de gele onderzeëer en is mede tot stand gekomen doordat ze stuk minder bekend zijn dan Real Madrid, Atletico Madrid en de rivaal in de regio Valencia. Villarreal wordt dan ook geprezen als voorbeeld van een kleine maar succesvolle club.

Ondanks dat Villarreal opgericht is in 1923 speelde ze in 1998 voor het eerst in de Primera Division, maar degradeerde gelijk. Door in het seizoen 1999-2000 als derde te eindigen in de Secunda Division promoveerde ze weer terug naar de hoogste divisie in Spanje. Ook in het seizoen 2011-2012 degradeerde Villarreal, maar ook na een seizoen wist Villarreal weer te promoveren naar de Primera Division. 

Resultaten tegen FC Barcelona

In totaal hebben FC Barcelona en Villarreal 44x tegen elkaar gespeeld waarin FC Barcelona 26 keer wist te winnen en 10 keer gelijk te spelen. Villarreal heeft slechts 8 keer gewonnen tegen FC Barcelona. Vooral Camp Nou wist Villarreal maar slechts 4x te winnen. De grootste overwinning van FC Barcelona tegen Villarreal dateert uit het seizoen 2011/2012 waarin het 5-0 werd.

2021/2022FC Barcelona – Villarreal0-2
2021/2022Villarreal – FC Barcelona1-3

Hoe kom ik aan tickets voor FC Barcelona – Villarreal?

Er zijn verschillende opties om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. De voor- en nadelen van alle opties zijn uitgebreid uitgelegd op de Tickets pagina van deze website. Hieronder kort de opties die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn!

TypeAanbieder  
Losse ticketsP1 TravelSportsEvents365Viagogo
Ticket & HotelP1 TravelVoetbaltravel
Ticket, Hotel & VluchtVoetbalreizen.comVoetbalTravel

Lees hier hoe je tickets voor deze wedstrijd kunt kopen!

  • (TIP) Losse tickets tegen de scherpste prijs! (link), (link) en (link)
  • Complete voetbalreis – maanden vooruit al boeken & kies je eigen plaats! (link), (link), en (link)

Related articles

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Share article

Latest articles

Newsletter