FC Barcelona – Cádiz CF

Cadiz CF (Cadiz Club de Futbol) is een Spaanse voetbalclub afkomstig uit de gelijknamige stad Cadiz. Cadiz ligt gelegen in het zuidwesten van Spanje in de regio Andalusië. De thuishaven van Cadiz CF is het Estadio Ramon de Carranza dat plaats biedt aan 21.094 toeschouwers. De clubkleuren zijn geel/blauw dat ook is terug te vinden in het thuistenue. Het thuishirt en de sokken zijn geel en de broek is blauw. Cadiz CF speelt sinds het seizoen 20/21 weer in de Primera Division na een afwezigheid van 14 jaar. Zodoende is Cadi CF ook tegenstander van FC Barcelona.

Resultaten tegen Cadiz CF

FC Barcelona heeft door de jaren heen in totaal 26 wedstrijden tegen Cadiz CF gespeeld. Van deze wedstrijden heeft FC Barcelona er 19 gewonnen, is er 4x gelijk gespeeld en heeft Cadiz CF er slechts 3 van gewonnen. Cadiz CF kan daarom betiteld worden als een laagvlieger in de Primera Division. Het is dan ook geregeld voorgekomen dat FC Barcelona een grote uitslag wint van deze club uit Andalusie. Met een gemiddelde van 2,26 goals per wedstrijd voor FC Barcelona staat het meestal garant voor doelpunten. Eerlijkheidshalve moet er vermeldt worden dat FC Barcelona in het seizoen 2020/2021 niet van Cadiz CF wist te winnen en in Barcelona niet verder kwam dan 1-1 en in Cadiz pijnlijk met 2-1 heeft verloren van deze nieuwkomer in de La Liga.

Hoe kom ik aan tickets voor FC Barcelona – Cadiz CF?

Er zijn verschillende opties om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. De voor- en nadelen van alle opties zijn uitgebreid uitgelegd op de Tickets pagina van deze website. Hieronder kort de opties die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn!

TypeAanbieder  
Losse ticketsP1 TravelSportsEvents365Viagogo
Ticket & HotelP1 TravelVoetbaltravel
Ticket, Hotel & VluchtVoetbalreizen.comVoetbalTravel

Lees hier hoe je tickets voor deze wedstrijd kunt kopen!

  • (TIP) Losse tickets tegen de scherpste prijs! (link), (link) en (link)
  • Complete voetbalreis – maanden vooruit al boeken & kies je eigen plaats! (link), (link), en (link)

Related articles

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Share article

Latest articles

Newsletter