FC Barcelona – SD Huesca

SD Huesca is een voetbalclub uit Spanje uit de gelijknamige stad Huesca. De club is 1910 opgericht door FC Barcelona fans. Hierdoor zijn de clubkleuren ook gelijk als die van FC Barcelona. Het stadion heet El Alcoraz en biedt plaats aan 7.800 toeschouwers. Huesca kan worden beschouwd als een laagvlieger in de Primera Division in Spanje. Sinds het seizoen 2020/2021 zijn ze weer terug op het hoogste niveau in Spanje. Het is pas de tweede keer, want in het seizoen 2018/2019 kwam Huesca voor het eerst uit in haar bestaan in de Primera Division. Echter degradeerde ze gelijk om het jaar erna weer terug te keren op het hoogste niveau.

Resultaten tegen SD Huesca

Zoais eerder beschreven speelt SD Huesca dit jaar het tweede seizoen ooit in de Primera Division. Hierdoor staat de teller met het aantal wedstrijden tegen FC Barcelona tot op heden op zes duels. Van deze duels won FC Barcelona vijf keer en werd er een keer gelijkgespeeld. De grootste overwinning dateert uit het seizoen 2014/2015 waarin FC Barcelona met maar liefst 8-1 won.

Hoe kom ik aan tickets voor FC Barcelona – SD Huesca?

Er zijn verschillende opties om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. De voor- en nadelen van alle opties zijn uitgebreid uitgelegd op de Tickets pagina van deze website. Hieronder kort de opties die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn!

Type Aanbieder 
Losse ticketsAanbieder 1Aanbieder 2
Ticket & HotelAanbieder 1Aanbieder 2
Ticket, Hotel & VluchtAanbieder 1Aanbieder 2

Lees hier hoe je tickets voor deze wedstrijd kunt kopen!

  • (TIP) Losse tickets tegen de scherpste prijs! (link) en (link)
  • Complete voetbalreis – maanden vooruit al boeken & kies je eigen plaats! (link), (link), en (link)

Related articles

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Share article

Latest articles

Newsletter