FC Barcelona – Levante UD

Levante UD is de tweede voetbalclub uit de Spaanse stad Valencia. De club is opgericht op 9 september 1909 en speelt haar thuiswedstrijden in het Cuitat de Valencia stadion. Het stadion biedt plaats aan ruim 25.354 toeschouwers. De clubkleuren zijn overeenkomstig met die van FC Barcelona, namelijk rood/blauw. Het thuisshirt is daarom ook rood en blauw gestreept. De naam komt van de gelijknamige oostenwind Levanter vanaf de Middellandse Zee. Wat veel mensen niet weten is dat Johan Cruijff in 1981 vanuit Amerika terug naar Spanje kwam om voor Levante UD te voetballen, om zich weer in de kijker te spelen voor Oranje. Echter was het een kort en teleurstellend verblijf in Valencia voor Cruijff.

Sinds de oprichting is Levante UD uitgekomen in de vier hoogste divisies van Spanje, maar sinds het seizoen 2017/2018 spelen ze onafgebroken in de hoogste divisie de Primera Division.

Resultaat tegen Levante UD

De geschiedenis tussen FC Barcelona en Levante UD is niet heel rijkelijk. Beide clubs speelde tot dus ver 35 keer tegen elkaar waarvan Barcelona er 26 heeft gewonnen en er slechts 4 verloor. Daarnaast werd er slechts 4x gelijk gespeeld. Er worden regelmatig grote uitslagen neergezet, maar in het seizoen 2013/2014 won FC Barcelona met maar liefst 7-0 in eigen huis. Sowieso scoort Barcelona er lustig op los tegen Levante UD. Gemiddeld wordt er namelijk 2,9 door FC Barcelona in een wedstrijd tegen Levante UD.

Hoe kom ik aan tickets voor FC Barcelona – Levante UD?

Er zijn verschillende opties om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. De voor- en nadelen van alle opties zijn uitgebreid uitgelegd op de Tickets pagina van deze website. Hieronder kort de opties die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn!

TypeAanbieder  
Losse ticketsP1 TravelSportsEvents365Viagogo
Ticket & HotelP1 TravelVoetbaltravel
Ticket, Hotel & VluchtVoetbalreizen.comVoetbalTravel

Lees hier hoe je tickets voor deze wedstrijd kunt kopen!

  • (TIP) Losse tickets tegen de scherpste prijs! (link), (link) en (link)
  • Complete voetbalreis – maanden vooruit al boeken & kies je eigen plaats! (link), (link), en (link)

Related articles

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Share article

Latest articles

Newsletter