FC Barcelona – Real Betis

Real Betis is een voetbalclub uit de Spaanse stad Sevilla, gelegen in Andalusië. De club is opgericht op 12 september 1907 en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Benito Villamarin. Het stadion biedt plaats aan 56.500 toeschouwers. De clubkleuren zijn groen/wit. Het thuisshirt is daarom ook groen/wit gestreept. De aartsrivaal is stadsgenoot Sevilla FC. Real Betis is ook opgericht door oud leden van Sevilla FC. Real Betis is een echte volksclub en tegenstander van FC Barcelona in de Primera Division waarin de club zijn debuut maakte in het seizoen 1932-1933. Door de jaren heen heeft de club zowel in de Primera Division, Secunda Division en de Tercera Division gespeeld. In het seizoen 1934/1935 werd Real Betis zelfs landskampioen van Spanje. Daarnaast hebben ze twee keer de Copa del Rey (1977 en 2005) gewonnen en zij ze zeven keer kampioen in de een na hoogste divisie van Spanje geworden. Sinds het seizoen 16/17 speelt Real Betis onafgebroken in de hoogste divisie van Spanje.

Resultaten tegen Real Betis

FC Barcelona en Real Betis hebben een rijke geschiedenis aan onderlinge wedstrijden. Beide clubs speelden namelijk al 121 keer tegen elkaar. FC Barcelona heeft van al deze ontmoetingen er al 73 gewonnen en er werd 22 keer gelijk gespeeld. Vooral in Camp Nou is het erg lastig voor Real Betis om hier te winnen of een punt mee naar huis te nemen.Deze wedstrijden staan altijd garant voor doelpunten want in 121 wedstrijden werd er maar liefst 416 keer gescoord. Dat is een gemiddelde van 3,43 doelpunten per wedstrijd. De grootste uitslag die ooit is neergezet is 6-0 in het voordeel van FC Barcelona in het seizoen 1959/1960. Sinds het seizoen 2007/2008 heeft Real Betis slecht 2x van FC Barcelona gewonnen.

Hoe kom ik aan tickets voor FC Barcelona – Real Betis?

Er zijn verschillende opties om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. De voor- en nadelen van alle opties zijn uitgebreid uitgelegd op de Tickets pagina van deze website. Hieronder kort de opties die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn!

Type Aanbieder 
Losse ticketsAanbieder 1Aanbieder 2
Ticket & HotelAanbieder 1Aanbieder 2
Ticket, Hotel & VluchtAanbieder 1Aanbieder 2

Lees hier hoe je tickets voor deze wedstrijd kunt kopen!

  • (TIP) Losse tickets tegen de scherpste prijs! (link) en (link)
  • Complete voetbalreis – maanden vooruit al boeken & kies je eigen plaats! (link), (link), en (link)

Related articles

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Share article

Latest articles

Newsletter