FC Barcelona – Valencia

De wedstrijd FC Barcelona – Valencia is voor de Catalanen altijd een lastige wedstrijd, omdat Valencia meestal wel in de top-5 speelt. Hierdoor zijn het altijd spannende en vooral leuke wedstrijden om te zien. Valencia is een voetbalclub uit de gelijknamige stad Valencia en werd opgericht op 18 maart 1919. De thuishaven van Valencia is stadion Mestalla dat plaats biedt aan 48.600 toeschouwers. De clubkleuren zijn wit en zwart, maar in de begin jaren speelde Valencia volledig in het wit. Dit was overgenomen van de Engelse handelaren die naar de stad toe kwamen voor de fruithandel. De club is in het verleden zeker succesvol geweest op nationaal niveau maar ook op internationaal niveau. Zo heeft Valencia de Europa Cup 2 gewonnen en is het 6x landskampioen van Spanje geworden. De Copa del Rey is 8x gewonnen door de ploeg uit Valencia.

Resultaten tegen Valencia

In het verleden is Valencia al 185x de tegenstander geweest van FC Barcelona. Bijna de helft van alle wedstrijden (88) is gewonnen door FC Barcelona en slecht 49 nederlagen hebben zich op het moment van schrijven voorgedaan.

Hoe kom ik aan tickets voor FC Barcelona – Valencia?

Er zijn verschillende opties om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. De voor- en nadelen van alle opties zijn uitgebreid uitgelegd op de Tickets pagina van deze website. Hieronder kort de opties die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn!

TypeAanbieder
Losse ticketsP1 Travel(TIP)Viagogo
Ticket & HotelP1 TravelVoetbaltravel
Ticket, Hotel & VluchtVoetbalreizen.comVoetbalTravel

Lees hier hoe je tickets voor deze wedstrijd kunt kopen!

  • (TIP) Losse tickets tegen de scherpste prijs! (link) en (link)
  • Complete voetbalreis – maanden vooruit al boeken & kies je eigen plaats! (link), (link), en (link)

Gerelateerde artikelen

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Top-3 Tickets & Hotel

FC Barcelona tickets

Populaire artikelen

FC Barcelona tickets